Standhouder

Word standhouder op HXtival – Breng jouw magie naar ons betoverende festival!

Wil jij deel uitmaken van een uniek festival dat betovering, creativiteit en verbinding samenbrengt? HXtival biedt jou de perfecte gelegenheid om jouw talenten en bijzondere creaties te presenteren aan een enthousiast publiek. We nodigen jou uit om standhouder te worden op ons magische evenement op 12 oktober 2024, gehouden op de sprookjesachtige Verbindingsboerderij de Koolberg in Westerbeek.

Wat kun jij verwachten:

Als standhouder op HXtival krijg je de kans om jouw unieke producten, kunstwerken, ambachten of diensten te presenteren aan een geïnteresseerd en divers publiek. Ontmoet gelijkgestemde zielen, maak nieuwe connecties en deel jouw passie met anderen.

Diversiteit en creativiteit:

We streven ernaar om een gevarieerd aanbod aan kraampjes te hebben op HXtival. Of je nu handgemaakte sieraden, spirituele kunst, gezonde lekkernijen, inspirerende boeken of iets anders bijzonders hebt, we moedigen jou aan om je aan te melden als standhouder. Jouw creativiteit en originaliteit zijn de sleutel tot het creëren van een onvergetelijke festivalervaring.

Ondersteuning voor jouw succes:

Wij begrijpen dat jouw tijd kostbaar is, daarom staan wij klaar om jou te ondersteunen. HXtival zal actief promotie maken voor het evenement zodat je een groot bereik hebt onder ons geïnteresseerde publiek. Daarnaast zorgen we voor een goed georganiseerde standplaats, zodat jij je volledig kunt concentreren op het inspireren van onze bezoekers.

Reserveer jouw kraam:

Aarzel niet en reserveer nu jouw kraam voor HXtival voorjaar of najaarseditie. De beschikbare plaatsen zijn beperkt, dus meld je snel aan om zeker te zijn van jouw plekje op ons magische festival. Hieronder is het inschrijfformulier te vinden. Dit formulier kun je mailen naar info@hxtival.nl.

Samen brengen we betovering tot leven:

HXtival is de plek waar jouw magie kan schitteren en waar je anderen kunt inspireren. Wij geloven in de kracht van verbinding en samen zullen we een onvergetelijke dag vol magie creëren.

Schrijf je vandaag nog in als standhouder en word onderdeel van de magie op HXtival – Waar betovering en inspiratie samenkomen!
Wij hebben een pdf onder toegevoegd maar ook een word-bestand voor degene die een pdf niet kunnen aanpassen!


Scroll naar boven