Bezoeker

Welkom op HXtival – Laat je betoveren door ons magische festival!

Kom naar het magische HXtival op 12 oktober 2024 en beleef een dag vol inspiratie, creativiteit en verbinding op de sprookjesachtige Verbindingsboerderij in Westerbeek. Ontdek een wereld van mogelijkheden en laat je betoveren door de magie van ons unieke festival. Scroll hier beneden door het programma van de voorjaarseditie op 1 juni om te kijken wat wij vorige editie in petto hadden.

We hebben deze editie weer early bird tickets en reguliere tickets. En ook aan de kinderheksjes is gedacht, daarom hebben wij ook kindertickets (4 t/m 12 jaar). Deze editie kun je ook early bird tickets kopen incl. 4 munten voor bij de horeca of foodtrucks. Zo bespaar je ook gelijk op de munten!

Bestel hier gelijk je tickets!

Wat kun je verwachten:

  • Boeiende lezingen en inspirerende workshops
  • Magische kraampjes
  • Betoverende muzikale optredens
  • Verschillende foodtrucks

Praktische Informatie:

  • Locatie: HXtival vindt plaats op Verbindingsboerderij de Koolberg, Koolberg 3 in Westerbeek. Een prachtige omgeving die perfect past bij de betoverende sfeer van ons festival.
  • Tijd: Het festival is van 14.00 tot 21.00, loop in en uit wanneer je wilt. De deuren gaan openen vanaf 13.30. Het programma begint stipt om 14.00.
  • Kaartverkoop: Reserveer nu jouw kaartje(s) en mis de magie van HXtival niet. Wees er snel bij, het aantal beschikbare kaartjes is beperkt.

    Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Je kunt een privéberichtje sturen op Instagram of Facebook @hxtival. Je kunt ook een mailtje sturen naar info@hxtival.nl

De timetable (plus voorlichting) en de plattegrond van 1 juni 2024
Zodra de timetable en plattegrond af is voor de najaarseditie zullen we dit gelijk melden!

Je kunt hem downloaden op je laptop, tablet of telefoon! Op het festival zul je een uitgeprinte versie ontvangen! Je hoeft hem dus zelf niet uitgeprint mee te nemen!


Scroll naar boven