Bezoeker

Welkom op HXtival – Laat je betoveren door ons magische festival!

Kom naar het magische HXtival op 1 juni 2024 of 12 oktober 2024 en beleef een dag vol inspiratie, creativiteit en verbinding op de sprookjesachtige Verbindingsboerderij in Westerbeek. Ontdek een wereld van mogelijkheden en laat je betoveren door de magie van ons unieke festival. Scroll hier beneden door het programma van 2023 om te kijken wat wij vorig jaar in petto hadden.

We hebben dit jaar 100 early bird tickets en reguliere tickets. En ook aan de kinderheksjes is gedacht, daarom hebben wij ook kindertickets (4 t/m 12 jaar).

Bestel hier gelijk je tickets!

Wat kun je verwachten:

  • Boeiende lezingen en inspirerende workshops
  • Magische kraampjes
  • Betoverende muzikale optredens
  • Verschillende foodtrucks

Praktische Informatie:

  • Locatie: HXtival vindt plaats op Verbindingsboerderij de Koolberg, Koolberg 3 in Westerbeek. Een prachtige omgeving die perfect past bij de betoverende sfeer van ons festival.
  • Tijd: Het festival is van 14.00 tot 21.00, loop in en uit wanneer je wilt.
  • Kaartverkoop: Reserveer nu jouw kaartje(s) en mis de magie van HXtival niet. Wees er snel bij, het aantal beschikbare kaartjes per tijdsblok is beperkt.

    Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Je kunt een privéberichtje sturen op Instagram of Facebook @hxtival. Je kunt ook een mailtje sturen naar info@hxtival.nl

Word onderdeel van de magie:

HXtival is een festival voor iedereen, een plek waar betovering en inspiratie samenkomen. Of je nu een spirituele zoeker bent, een kunstliefhebber, een levensgenieter of gewoon op zoek bent naar een dag vol plezier, HXtival biedt voor ieder wat wils.

Reserveer jouw plekje op HXtival en maak deel uit van deze bijzondere dag. Durf jezelf te verbinden, te groeien en te genieten op HXtival – Waar magie en inspiratie samenkomen!

Het programma en de plattegrond van 2023, zodra het nieuwe programma bekend is horen jullie het zsm.


Scroll naar boven